Algemene informatie

Informatie over beschikbaarheid van onze locatie kunt u opvragen bij onze penningmeester,
de heer Henri ter Huurne T: 06-30547437
U ontvangt vervolgens van hem een schriftelijke huurbevestiging. Doorgaans wordt u hierbij gevraagd om tijdig een voorschot te voldoen. De kosten van een activiteit kunt u bij ons modulair opbouwen. Dit wil zeggen dat u zaalhuur, consumpties, eventuele koffietafel etc. apart in rekening krijgt gebracht. De vermelde prijzen zijn altijd onder voorbehoud en excl. administratiekosten ad € 1,50 per activiteit.

U kunt echter bij ons ook gebruik maken van een All-in arrangement van € 31,50 per persoon. In deze prijs zijn alle kosten voor drank (bier, frisdrank en wijn), standaard buffet, zaalhuur en personeel inbegrepen. Maximale duur feest 5,5 uur. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar onze aparte pagina All-in feest!!

U specifieke wensen rondom uw activiteit kunt u in een persoonlijk gesprek met de heer Boy van Drongelen (M 06-10310499) kenbaar maken. Hiervoor dient u vier weken voor de datum van uw activiteit telefonisch contact met hem op te nemen.

Het is niet toegestaan om koude gerechten, zoals slaatjes, koude buffetten etc. In het Gemeenschapshuis te bereiden dan wel te garneren. Wel is het toegestaan om gerechten op te warmen, bakken of te braden. Hiervoor hebt u de beschikking over een goed geoutilleerde keuken.

Buffetten etc. mogen alleen door ons zorgvuldig aan u aanbevolen en vakkundige traiteurs worden uitgeserveerd (zie tevens: ‘Traiteurs )

Koffietafels worden uitsluitend door het Gemeenschapshuis verzorgd

(zie tevens: ‘Koffietafels )

Bij het uwerzijds annuleren van de activiteit kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht.